Contínua Llegint...
 
  ACTIVITATS EN EL MEDI NATURAL

· L´EMPRESA ·

Emocions Activitats en el Medi Natural S.L. som una empresa especialitzada en l`organització d`activitats a la natura per nens i joves de totes les edats.
Empresa registrada en el Consell Català de l’Esport . Nº de cens C 71
Experts organitzant tot tipus d`activitats a la natura per centres docents i altres entitats:

• Treballant a La Cerdanya organitzant activitats de muntanya a l`hivern (cursos d`esquí alpí , fons, surf de neu).
• Operant també a la Cerdanya i a la Vall de Pineta (Osca) realitzant programes multidisciplinars d’activitats a la natura durant la primavera , estiu i tardor.
• A l`Alt Empordà activitats relacionades amb el mar.
• Donant a conèixer els parcs naturals de Sant Llorenç , Montserrat i Garraf realitzant itineraris i activitats.
• Dissenyant programes innovadors com el “ Raid Solidari" , Via Verda amb bicicleta Olot-Sant Feliu de Guíxols, i el programa de senderisme Gr-92 Roses-Portbou.
• Sent pioners en oferir un servei a les escoles adaptant programacions al seu disseny curricular per realitzar el treball de síntesi de l`ensenyança secundària obligatòria.
• Responsables del projecte per a l`organització d`activitats de lleure i esportives al Parc de Vallparadís adjudicant a la nostre empresa la concessió pública, per l`ajuntament de Terrassa.

Dirigida per professionals en la gestió i docència de les activitats a la natura.
Amb una direcció altament qualificada en la gestió empresarial, amb Jordi Ibars com a gerent , Màster en Gestió i administració d`empreses (MBA por la universitat de Barcelona) , Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esports per l`I.N.E.F.de Catalunya amb l`especialitat d`activitats a la natura.

Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i Esports per l`I.N.E.F. de Catalunya amb l`especialitat d`activitats a la natura, amb l`especialitat d`activitats a la natura. Tècnics de grau mig i superior d’activitats a la natura.
Tot això , amb la finalitat donar suport al desenvolupament personal dels nens i joves , així com integrar el valor de respecte pel medi natural , mitjançant la pràctica d’activitats a l’aire lliure.