SOBRE NOSALTRES

Emocions som una empresa especialitzada en l’organització d’activitats a la natura per a nens i joves. Empresa registrada en el Consell Català de l’Esport, nº de cens C.71 i experts organitzant tota mena d’activitats, des d’Emocions treballem amb l’objectiu d’oferir una alternativa interactiva i dinàmica per a centres docents i altres entitats. A partir de la diversitat de propostes d’activitats i els diversos formats que oferim (sortides d’un dia o colònies) donem suport al desenvolupament personal de nens i joves, integrant-los el valor de respecte pel medi ambient.

Des d’Emocions proporcionem diverses activitats a partir de les quals donem a conèixer els Parcs Naturals de Sant Llorenç del Munt, Montserrat i Vallparadís (adjudicant a la nostra empresa la concessió pública per l’ajuntament de Terrassa); organitzem esquiades a la Masella a l’hivern o colònies de muntanya durant la resta de l’any; proporcionem sortides vora el mar de l’Alt Empordà. Tanmateix, ens adaptem a les programacions escolars dissenyant programes adaptats a tots els centres que vulguin realitzar els seus treballs de síntesi a espais naturals.

EL NOSTRE EQUIP

Comptem amb en Jordi Ibars, gerent amb un màster en gestió i administració d’empreses (MBA per la universitat de Barcelona), llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esports per l’I.N.E.F. de Catalunya amb l’especialitat d’activitats a la natura;  i amb un equip de llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i Esports per l’I.N.E.F. de Catalunya amb l’especialitat d’activitats a la natura i tècnics de grau mitjà i superior d’activitats a la natura.

Emocions està format per un equip entusiasta, humil, generós i compromès que proporciona tot el seu coneixement i professionalitat a l’hora de destacar el valor de respecte pel medi ambient a joves i nens.

LA CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE I LES EMPRESES

Title

Title

Title

La CETS és una eina de treball, que acredita la gestió turística dels espais naturals protegits i l’àmbit d’actuació definit i les empreses que hi desenvolupen la seva activitat en clau de sostenibilitat.
La distinció de EMOCIONS amb la CETS posa en valor la relació  i el compromís amb el desenvolupament d’una activitat turística sostenible al territori.
Per això ens comprometem a implantar un programa d’actuacions amb el corresponent  certificat d’adhesió d’ EMOCIONS amb la CETS.

Per a més informació:
 Carta Europea de Turisme Sostenible (EUROPARC-Espanya):
 https://redeuroparc.org/carta-europea-turismo-sostenible/

Title

Title

Title

Title